• Home
 • Programma
 • Rommelmarkt
 • Praktisch
 • Foto's
 • Seniorenfeest
 • Contact
 • Nieuws

  Rommelmarkt en Feestmarkt

   

   

  Rommelmarkt in heel het park Heuvelhof op maandag 6 juni 2022, indien de Coronamaatregelen het toelaten.

  Pinkstermaandag is de dag van de rommelmarkt  en Feestmarkt. Gans het park wordt één grote rommelmarkt en de Feestmarkt vindt u in de Pastoor Eeckelaersstraat.

  Van ’s morgens vroeg ( 8u30) kan je langs de paden en op de grasvelden flaneren langs de standen. Op zoek naar dat unieke stuk dat je nog mist in je interieur, dat ene kledingstuk dat je nog wou, die ene strip die nog ontbrak in je verzameling, dat stuk speelgoed ….

  Inschrijven kan via deze website. Kinderen verkopen hun speelgoed gratis. 

  Op Pinkstermaandag organiseert Carina Litani, als verantwoordelijke van ‘De Markten’ een feestmarkt vanaf 14u. Voor de gelegenheid wordt de Eeckelaarslaan, ter hoogte van de Borstelstraat afgesloten voor het verkeer. Verschillende marktkramers brengen hun waren aan de man/vrouw. Het is een gevarieerde markt met voeding, kledij, schoeisel en dergelijk.


  Verenigingen: drankstanden

   

  Van vrijdagavond tot maandagavond verwelkomen 3 verenigingen je op hun terras of in hun tent. De vzw Kesselse feesten geeft deze verenigingen de kans om hun kas te spijzen.

  Kom je langs de ingang Diestsesteenweg het park binnen, zie je op het grote plein voor je, het terras van ‘KVC Kessel-Lo 2000’, waar het zalig vertoeven is onder de oude bruine beuk. ‘s Avonds zorgen de lichtjes voor extra gezelligheid. Kom je via de Borstelstraat park Heuvelhof binnen word je uitgenodigd om plaats te nemen op het terras van de ‘mannen van ‘74’ . Zij voor extra kinderanimatie met hun volksspelen.Op het groot plein staat tussen de kermis de feesttent. Deze wordt uitgebaat door ‘Amici Dei Leoni’. Er zijn optredens en Dj’Eddy die zorgen voor extra sfeer. 

  Voor concrete animatie raadpleeg je best het programma op deze website

   

  Voor de promotie van 'verenigingen met een goed doel 'zijn er steeds gaatjes vrij in de opstelling van de kermis of de rommelmarkt! Zij dienen geen standgeld te betalen.


  Kunst

  In het Deelgemeentehuis geven we een forum voor plaatselijke kunstenaars.

  De vzw Kesselse Feesten wil een platform bieden voor plaatselijke kunstenaar. De vzw wil deze kunstenaars een ruimte bieden om aan de bezoekers van de Kesselse Feesten haar/zijn werk te tonen.

  Heb je interesse als kunstenaar om tentoon te stellen? Laat het ons weten via contactpagina.

  Inkom is gratis.

  Tijdens de 54e Kesselse Feesten zal Jan Debeurme zijn werken tentoonstellen. Zie programma voor de uren.


  Kermis

  De ruim 50 kermisattracties zorgen voor plezier en sfeer in park Heuvelhof. Langs de paden en op de grasvelden staat een variatie van leuke en uitdagende attracties. Voor de kleinsten zijn er‘eendjesvangen’, kindermolens, koordje trek, ... Voor de jeugd en jeugdigen zijn er de rups, schietkramen, botsauto’s,… Voor wie van spelletjes houdt zijn er Luna Park, kamelenrace… Voor diegenen die durven zijn er de Big Swing, de Shaker, het spookkasteel…

  Iedereen vindt hier de kermisattractie die bij hem past.