• Home
 • Programma
 • Rommelmarkt
 • Praktisch
 • Foto's
 • Seniorenfeest
 • Contact
 • Nieuws

  Rommelmarkt 

   

   

  Rommelmarkt in heel het park Heuvelhof op maandag 20 mei 2024 .

  Pinkstermaandag wordt Park heuvelhof ingenomen door de rommelmarkt. 

  Van ’s morgens vroeg (8u30) kan je langs de paden en op de grasvelden flaneren langs de standen. Op zoek naar dat unieke stuk dat je nog mist in je interieur, dat ene kledingstuk dat je nog wou, die ene strip die nog ontbrak in je verzameling, dat stuk speelgoed ….

  Inschrijven kan via deze website vanaf maart 2024. 

  Kinderen verkopen hun speelgoed gratis (wel inschrijven) 

  Voor de promotie van 'verenigingen met een goed doel 'zijn er steeds gaatjes vrij in de opstelling van de kermis of de rommelmarkt!  Zij dienen geen standgeld te betalen

   


  Verenigingen: terrassen

   

  Van vrijdagavond tot maandagavond verwelkomen 3 verenigingen je op hun terras of in hun tent. De vzw Kesselse feesten geeft deze verenigingen de kans om hun kas te spijzen.

  Kom je langs de ingang Diestsesteenweg het park binnen, zie je op het grote plein voor je, het terras van ‘KVC Kessel-Lo 2000’, waar het zalig vertoeven is onder de oude bruine beuk. ‘s Avonds zorgen de lichtjes voor extra gezelligheid.

  Kom je via de Borstelstraat park Heuvelhof binnen word je uitgenodigd om plaats te nemen op het terras van de ‘mannen van ‘74’ . 

  Op het groot plein staat tussen de kermis de feesttent. Deze wordt uitgebaat door ‘Amici Dei Leoni’. Sfeer verzekert door tal van optredens in de tent. Maar het is ook genieten op hun terras.

  Voor concrete animatie raadpleeg je best het programma op deze website

   

  .


  Kunst

  In het Deelgemeentehuis geven we een forum voor plaatselijke kunstenaars.

  Dit jaar zal Jan Debeurme zijn schilderijen en beeldwzeerken tentoon stellen. 

  De vzw Kesselse Feesten neemt je mee in 56 jaar Feesten in park Heuvelhof.

  De vzw Kesselse Feesten wil een platform bieden voor plaatselijke kunstenaar. De vzw wil deze kunstenaars een ruimte bieden om aan de bezoekers van de Kesselse Feesten haar/zijn werk te tonen.

  Heb je interesse als kunstenaar om tentoon te stellen? Laat het ons weten via contactpagina.

  Inkom is gratis.

  Zie programma voor de uren.


  Kermis

  De ruim 50 kermisattracties zorgen voor plezier en sfeer in park Heuvelhof. Langs de paden en op de grasvelden staat een variatie van leuke en uitdagende attracties. Voor de kleinsten zijn er ‘eendjesvangen’, kindermolens, kikkerspel, ... Voor de jeugd en jeugdigen zijn er de rups, schietkramen, botsauto’s,… Voor wie van spelletjes houdt zijn er Luna Park, kamelenrace… Voor diegenen die durven zijn er de Big Swing, de Shaker, het Fun House…

  Iedereen vindt hier de kermisattractie die bij hem past.

  En voor wie er honger van krijgt zijn er verschillden eetkramen: friet, smoutebollen, pizza, hamburgers, suikerspin,...